Skip to the content

Vor første racerbil

Unicorn Race Engineering er meget mere end en drengedrøm, meget mere end en racerbil og meget mere end et kompliceret design og konstruktionsprojekt på Aalborg Universitet. Vi repræsenterer en ide om, hvordan universitetsuddannelserne i Danmark burde tilretteligges.

Det handler i høj grad om samarbejde: mellem studerende fra forskellige uddannelser, fra forskellige fakulteter og ikke mindst samarbejde mellem de studerende og erhverslivet. Dette sikrer høj tværfaglighed, relevans og succeskriterier som er langt mere varierende og komplekse end nogle linjer i en teoribog nogensinde vil kunne. Teorien er selvfølgelig absolut nødvendig og uden den vil det være umuligt at designe og konstruere en konkurrencedygtig formel racer, men teorien må ikke stå alene, for som studerende er det vigtigt at få muligt for at anvende det lærte, i et virkeligt miljø, der som minimum matcher erhvervslivet. I denne forbindelse har vi i Unicorn Race Engineering, haft den fornøjelse at arbejde sammen med Worm Smede og Maskinværksted.

Vi arbejder sammen med mange virksomheder og mange forskellige virksomheder, og vores samarbejde med Worm har været absolut problemfrit, lige fra de første arbejdstegninger til de endelige produkter, som må siges at være præcist det vi ledte efter - et produkt som vi trygt stoler på, i den hårde internationale konkurrence mod hold der er helt op til 10 gange større end os. Derfor vil vi helt sikkert fortsætte ddet gode samarbejde med Worm og vil varmt anbefale virksomeheden.

For mere information omkring Unicorn Race Engineering, se venligt

www.unicorn.aau.dk eller mail Mikkel Hansen på unicorn@business.aau.dk

Kan vi hjælpe?

Hvis du har spørgsmål til nogle af vore produkter eller services – eller ønsker du et tilbud fra os – så står vi parat til at hjælpe.